Friday, December 16, 2011

toys r us

tetiba terasa nak beli mainan dekat si kecik..dok pikir2 apalah mainan yg sesuai nk beli dkt anak dara aku tu, dgn hrpn time aku masak n melayari internet dia xkacau hehe..search2 sikit dlm google..jd ajaklah suami ke toys r us..mula2 tu pegi ke one utama, tp toys r us kt situ tgh renovate, amatlah sempit n xterurus sikit..lepas tu terus ke toy r us dekat ikano..

toys r us, ikano power centre.. (ihsan google)
pastu sibuk la mencari toys yg dh aku google..cadangnya nk beli doll je..tp terbeli mcm2 pulak..

you & me bedtime baby
masak2..boleh potong2 buah n sayur..
magnetic number
bekas air dora the explorer
sekali terbeli mcm2 pulak, siap kena perli dgn husband lg, ni anaknye nak main ke mamanya yg nk main??yela aku yg lebih2 xcited pulak..beli rm80 ke atas dpt buat star card, boleh la kumpul point dgn kad ni..


dgn terbelinya mainan2 di atas, serius, anak aku dh kurang nk kacau2 aku time wat keja..aku pulak kdg2 kna layan dia main msk2 n doll tu..xkisah la, jnji dia happy :-)

1 comment:

misz sheyla said...

seronok la die ade mcm2....

Post a Comment

LinkWithin